Cellulite Behandling Appelsinhud

Cellulite behandling - Appelsinhud

Få fjernet appelsinhuden på lår, hofte og baller med CelluErase behandlingen

Anti Age Klinikken tilbyder nu en effektiv og permanent fjernelse af appelsinhud efter bare én behandling.

 

Du kender det sikkert godt!

Følelsen om sommeren ikke at ville gå i for korte shorts eller nederdel- tænk hvis nogen ser min appelsinhud også kaldet cellulite.

Eller hvis man skal gå i helt bare ben og pga. cellulitis dækker sig til med tykke strømpebukser, da man ikke ønsker andre skal se sine lår.

Vi dækker os hurtigt til og ønsker helst ikke at ligge på stranden i bikini

Helt op til 90 % af alle kvinder rammes af cellulite og som regel er der ikke noget man kan gøre. Det kommer snigende med alderen og med tiden bliver det mere synligt, da vi mister mere elastin og kollagen som gør at den berømte appelsinhud bliver mere og mere synlig.

 

Vær bikini klar og vis dine smukke nye lår frem til sommer!

Vær ikke bange for at tage på rejsen du altid har drømt om, men har udskudt så mange gange. Frygt ikke stranden længere!  Med CelluErase kører vi med en helt ny teknologi, som gør du slipper for din cellulite allerede ved første behandling hos Anti Age Klinikken. Derfor kan du inden or kort tid stå knivskarp til din ferie.

Hvad er Cellulite?

 

Cellulite (appelsinhud) er hud med små fordybninger og småknudret overflade som oftest lokaliseres på hofter, lår og baller. Beskrives ofte som havende et ”appelsinskræl” eller ”hytte ost” lignende udseende.

Det findes langt hyppigere hos kvinder end hos mænd grundet forskellen i fedtfordelingen og rammer 85-98% af kvinder.

Der er mange årsager til cellulitis som f.eks. køn, alder, race, hormoner, arvelige faktorer, kost, livsstil, motion og stress.

Selvom cellulitis betragtes som værende normalt forekommende, finder mange det uønsket.

Hvilke områder kan behandles

 

Cellulite findes oftest på hofter, lår og baller men kan også forekomme på maven, brysterne eller overarme, og det er alle områder der kan behandles med CelluErase.

Hvordan virker behandlingen

 

CelluErase er en minimal procedure hvor der anvendes en speciel mikroskalpel, som bruges til at dele  de strammende bindevævsstrengene  under de små fordybninger i huden, hvorved huden jævner sig ud, hvilket resulterer i en glattere overflade. mikroskalpellen har nogenlunde samme størrelse som en blodprøvekanyle.

Herefter følger en mesoterapi påføring af ”StrikeCell”, specielt udformet til at forøge mikrocirculationen og endvidere hjælpe med at reducere appelsinhuds udseendet og ujævn hudstruktur samt reducere fedtindholdet og tilvejebringe fastere hud.

Vi anbefaler 4 ugentlige mesoterapi behandlinger efter CelluErase behandlingen for at opnå det bedste resultat.

Gør det ondt?

 

Der bruges lokalbedøvelse til at minimere smerter ved behandlingen. Der kan være et mindre ubehag ved behandling af visse områder. Injektionen af lokalbedøvelse kan give en sviende ømhed før bedøvelsen sætter ind. Der kan undervejs gives mere lokalbedøvelse, hvis det er nødvendigt.

Hvis celluliten er meget udbredt, er det nødvendigt at blive behandlet mere end én gang, da der er en grænse for hvor meget lokalbedøvelse som kan bruges ved hver behandling.

Er der nogen bivirkninger og risiko

 

Efter proceduren kan det behandlede område være ganske rødt, varmt, ømt og hævet de første dage på grund af helingsprocessen. Der kan kortvarigt være ændret følsomhed af huden, følelsesløshed eller ”prikken”, i området.

Selvom mikroskalpellen der anvendes er meget smal, kan behandlingen en sjælden gang resultere i et lille ar. Fortykkede ar kan opstå, især hvis man er disponeret. Har du denne tendens, er det vigtigt, at du informerer din behandler om det.

Sjældent kan der forekomme sårskorper, små vabler eller blærer i huden.

Det er vigtigt at undgå udsættelse for UV lys (bl.a. sollys) på de behandlede områder indtil helingen er komplet.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

 

Som følge af overskæringen af de strammende bindevævsstrenge under behandlingen er blå mærker uundgåelige og kan være ret udtalte. Området kan være ret ømt i adskillige dage, og misfarvningen af huden kan sprede sig til ud over det behandlede område og fremtræde sort eller violet. Dette er ikke en komplikation til behandlingen.

Der vil komme nogen siveblødning efter behandlingen, og en forbinding anlægges og som kan fjernes efter 24 timer. Det kan sive med lidt blod gennem forbindingen. Tryk på området i 5 min mindsker blødning og yderligere forbinding kan være nødvendig. Hvis blødningen fortsætter skal du kontakte klinikken med henblik på kontrol.

Som ved alle kirurgiske procedurer er der en meget lille risiko for infektion

Proceduren er meget effektiv. Et bestemt behandlingsresultat kan ikke garanteres og af og til kan noget af appelsinhuden blive tilbage. En ny behandling er mulig om nødvendigt.

Da cellulitis er en vedvarende proces, kan det komme igen til trods for at behandlingen har været effektiv.

I et publiceret italiensk studie blev 200 kvinder mellem 20 og 55 år behandlet for cellulitis med små fordybninger med en enkelt behandling med CelluErase teknik. Det æstetiske resultat blev evalueret af forfatterne og patienterne evaluerede tilfredsheden med resultatet. Den medicinske evaluering scorede forbedring på 8,1 på en skala fra 0 – 10, og evalueringen af patienterne gav en score på 7,8.

Studiet viste at CelluErase behandlingen er effektiv, sikker og med et godt kosmetisk resultat sammenlignet med andre almindeligt anvendte behandlinger mod cellulitis.

Se alle priser

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING