Fedtreduktion – Belkyra

FEDTREDUKTION – BELKYRA

Fedt reducering med den nye behandling BELKYRA

Er du ked af din dobbelthage, de ekstra kilo på maven eller BH-dellen?

Vi kender alle til situationen, hvor vi ikke længere kan passe vores yndlingsjeans, pga. for meget mavefedt eller har for meget fedt på sidebenene. Det kan være det sande mareridt at følge ekstreme slankekurer for netop at tabe sig på det udvalgte område og efterfølgende de mange times hård træning uden at komme i mål. Når kroppen skal smide de ekstra kilo har den desværre ikke nogle favorit punkter, det er bare et ¨overall¨ vægttab og det er ikke altid heldigt. Nogle taber sig bare ikke de ¨rigtige¨ steder og ender så med at tabe sig mere på numsen eller brysterne og stadig har det kedelige fedt på maven, hagen eller lårene.

Er det f.eks. generende at have en synlig dobbelthage?

 

Ja, ifølge en undersøgelse fra 2015 oplyste 67% af de adspurgte, at de var generet af dobbelthagen; det der på lægesprog kaldes submental fedtdepot

Vi ønsker alle at gøre op med følelsen af ikke at turde vise sig frem i sin yndlingsbikini eller sin tætsiddende kjole, som ligger gemt væk bagerst i skabet.

Vi drømmer om at stå knivskarp på stranden i bikinisæsonen og få drømmekroppen på kort tid., så man endelig kan føle sig tilpas i sin egen krop.

Belkyra behandlingen tilfører dig en strammere hud på de udvalgte steder, som træningen ikke kan hjælpe dig med.

Med den nye fedtreducerende behandling Belkyra kan du præcis vælge det eller de punkter hvor du ønsker at få reduceret fedtet og derfor kan du være mere selektiv, så kan du komme af med topmaven, den berømte ”kalkun hage¨ eller dellerne på siderne og samtidig stadig beholde dine smukke former som på ballerne, brysterne eller dine fine ungdommelige æble kinder.

Nu kan en fedtreducerende behandling hos Anti Age klinikken give dig det bedste resultat på meget få uger og uden du skal under narkose, få slemme ar samt slippe for at skulle sygemelde dig på jobbet.

Hvad er forskellen på fedtreducering Belkyra og så en fedtfrysning ?

 

Mange har sikkert hørt om fedtfrysning og endda prøvet behandlingen op til flere gange, dog uden det store held.

Problemet med en fedtfrysning kan være, at man skal have mange behandlinger, da det tager længere tid for fedtet i området at forsvinde og smerten for nogle kan være ubærlig og kan medføre man ikke dukker op til flere behandlinger som kræves før man får et synligt forbedret resultat.

Et fedtreducerende produkt, deoxycholsyre (galdesyre), som er et naturligt forekommende molekyle i kroppen, injiceres ind i fedtlaget f.eks. under hagen mave- eller BH-dellen og hjælper med nedbrydning og optagelse af fedt i organismen.

Når fedtcellerne opløses, kan de ikke gendannes igen og det opløste fedt udskilles af kroppen helt naturligt

Hvem må udføre disse nye fedtreducerende behandlinger af dobbelthagen, mave- eller BH-dellen?

 

Ifølge Sundhedsstyrelsens regler må de fedtreducerende behandlinger af dobbelthagen, mave- eller BH-dellen kun udføres af speciallæger i plastikkirurgi og dermatologi med godkendelse til kosmetiske behandlinger.

På Anti Age klinikken varetages disse fedtreducerende procedurer af vores meget erfaren plastikkirurg Flemming Lauridsen.

Gratis forundersøgelse

 

Før vi må behandle dig, inviteres du først ind til en konsultation. Konsultationen foretages også af plastikkirurg Flemming Lauridsen. Her afstemmes forventningerne og du får en mundtlig og skriftlig information om vores fedtreducerende behandlinger.

Herefter kræver Sundhedsstyrelsen, at der gives en betænkning periode på 48 timer inden den fedtreducerende behandling må udføres.

Hvor mange fedtreducerende behandlinger behøver jeg?

 

Mængden af fedt, der nedbrydes ved denne fedtreducerende behandling varierer og derfor kan det godt være, at du har brug for mere end én fedtreducerende behandling.

De fleste kan forvente at have brug for 1 til 3 behandlinger afhængigt af udgangspunktet.

Plastikkirurg Flemming Lauridsen hjælper dig med at vurdere hvor mange behandlinger du behøver, baseret på din fedtfordeling og dine ønsker.

Efter den fedtreducerende behandling

 

Efter den fedtreducerende behandling vil du kunne opleve forbigående ubehag i form af hævelse og rødme i det behandlede område, hvilket er helt normalt. Symptomerne aftager i dagene efter behandlingen.

Du kan formentlig udføre almindelige daglige aktiviteter, men vil sandsynligvis opleve lidt hævelse og ømhed/smerter i det behandlede området de første par dage.

Udover hævelsen kan du også opleve rødme, kløen, blå mærker, midlertidig følelsesløshed og ømhed i det behandlede område. Disse bivirkninger er ikke udtryk for en komplikation men kroppens reaktion på nedbrydningsprocessen af fedtcellerne – altså en helt normal reaktion.

De første 6 uger efter behandlingen bør man undgå kraftig ultraviolet stråling (sol- og skiferie).

Tag hensyn til dette, når du planlægger behandlingerne.

Er der nogen bivirkninger:

 

Hyppigt forekommende bivirkninger er hævelse, misfarvning af huden, smerter, rødme, føleforstyrrelse af huden og hårdhed af det behandlede område.

Hævelsen og ømhed/smerter kan vare op til ca. 6 uger.

Disse bivirkninger er ikke udtryk for en komplikation men kroppens reaktion på nedbrydningsprocessen af fedtcellerne.

Der er beskrevet nervepåvirkning som kan forårsage et skævt smil og nogen slaphed af ansigtsmuskler ( 4 ud af 100 i kliniske studier) og synkebesvær (2 ud af 100 i kliniske studier). I de fleste tilfælde forsvandt disse symptomer i løbet af et par måneder.

Mænd kan sjældent observere hårtab i området. Der vil komme ny skægvækst igen.

Er jeg en god kandidat til Belkyra behandling?

 

Hvis du generes af mindre fedtansamling under hagen

Hvis du ikke ønsker kirurgi (fedtsugning)

Hvis du føler at dobbelthagen får dig til at se ældre ud end du er

Hvis du spiser sundt og motionerer, men dobbelthagen går ikke væk.

Hvem kan ikke behandles med Belkyra?

 

Hvis du er allergisk overfor deoxycholsyre.

Hvis du har en infektion i eller nær området.

Hvis du har haft kirurgi (incl. fedtsugning) på halsen, kinder og ansigt eller planlægger at få kirurgi på et af disse områder.

Problemer med at synke.

Har stofskiftelidelser.

Hævede kirtler på halsen.

Lider af en blødningsforstyrrelse.

Tager blodfortyndende medicin.

Er gravid eller ammende.

Patienter med fuldskæg.

Skulle du få en overfølsomhedsreaktion skal du søge akut lægehjælp eller skadestue

Du skal umiddelbart kontakte klinikken hvis du problemer med at synke, muskelsvaghed i ansigtet, skævt smil eller sårdannelse i det behandlede område.

 

Udarbejdet af speciallæge i plastikkirurgi Flemming Lauridsen 08-11-2018; revideres senest 08-11-2020.

Se alle priser

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING