Klaresca Hudfornyelse

Klaresca – Hudfornyelse

Lider du også af træt hud og er gløden forsvundet i din travle hverdag?
Så er en klaresca hudfornyelse den rette behandling for dig.

Mange oplever med tiden at huden bliver mere mat, grå og mere livløs. Det skyldes at dine hudceller regenerer sig ikke nær så ofte som tidligere.
Du har sikkert hørt spørgsmålene før – er du træt eller har du ikke sovet nok?
Du gør det sikkert tit, bruger ekstra tid foran spejlet med din yndlings foundation for at få en hud, der har glød og udstråling.

Tænk hvis man kunne få en hud hvor man ikke længere behøver at bruge så mange penge
Få elasticitet, varme og fugtigheden tilbage

Kleresca® Skin Rejuvenation – Hudforyngelse i et nyt lys

Kleresca® Skin Rejuvenation er en behagelig hudforyngende behandling, der er udviklet til at stimulere din huds egne biologiske processer. Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og bygger på en unik lysteknologi, der er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Teknologien – også kaldet photobiomodulation (PBM) forbedrer hudens tekstur.

 

Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øger produktionen af kollagen med ca. 400%*

Kleresca®: Effekt uden kompromis

  • INSPIRERET AF FOTOSYNTESEN

Det nyskabende ved Kleresca® Skin Rejuvenation-teknologien ligger i dens evne til at generere fluorescerende lys, der stimulerer huden til at danne mere kollagen.

  • STIMULERER HUDENS EGEN REGENERERING PÅ CELLENIVEAU

Det fluorescerende lys trænger ned i hudens dybere lag og stimulerer de naturlige helings- og regenereringsprocesser, hvilket bl.a. øger kollagenproduktionen.

  • KOLLAGENFORØGELSE PÅ CA. 400%

Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øger produktionen af kollagen med ca. 400%*.

God sikkerhedsprofil

Kleresca® Skin Rejuvenation har en god sikkerhedsprofil med kort eller ingen restitutionstid. Bivirkningerne, der ses hos nogle patienter, er forbigående og kan omfatte rødme, hævelse og hyperpigmentering (fx tydeligere fregner). Hvis der overhovedet forekommer bivirkninger, så påvirker de patienter forskelligt. Vi anbefaler altid, at du taler med din ansvarlige læge, før du begynder på en behandling.

Fordelene ved Kleresca® Skin Rejuvenation

Behandlingen forbedrer hudkvaliteten, da den:

  • Fremmer kollagenproduktionen
  • Reducerer porestørrelsen
  • Fjerner fine linjer
  • Reducerer ardannelse

I alt giver disse forandringer en samlet bedring af hudens kvalitet og struktur. Forbedringer som patienterne selv beskriver som en hud med en friskere og flottere udstråling. Desuden er det blevet påvist, at forbedringerne af huden fortsætter, selv efter endt behandling.

Hvilke områder kan behandles?

Kleresca® Skin Rejuvenation har vist en god effekt, når den bruges til ansigtsbehandling. Den kan også, med god effekt, anvendes på hals, décolletage og hænder.

Se alle priser

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING