Anti Age Klinikken holder lukket grundet nye COVID-19 restriktioner og er lukket til og med d. 7 februar. Vi glæder os til at se dig igen.

Botox – Rynkereducerende

En rynkebehandlinge er det helt rigtige match for dig, hvis du kan sige ‘ja’ til en af nedenstående:

5
Ser du træt eller vred ud, selvom du slet ikke er det?
5
Er du irriteret over bekymringsrynken, eller er smilerynkerne omkring øjnene blevet lidt for dybe?
5
Måske forsvinder de vandrette panderynker ikke, som de gjorde engang?
Slip af med den kedelige bekymringslinje og få et mere frisk og ungt look
Vi drømmer alle om glat hud og usynlige porrer, som heldigvis er muligt at vedligeholde eller vende tilbage til på grund af den nyeste teknologi og viden omkring hudens ældningprocesser. Med vores rynkebehandling opnår du en fin glat hud, hvor vi forebygger og sørger for du bliver den bedste udgave af dig selv.

Værd at vide om BOTOX

Effekten af Botox indtræder efter 1-2 uger og fortager sig igen efter 3-4 måneder. Derfor anbefales det, at du gentager behandlingen jævning for at bebeholde dit resultat.
r
Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med BOTOX/Vistabel®.

Hvad er Botox rynkebehandling, og hvordan reducerer vi rynkerne, så du opnår et mere ungdommelige udseende

Det er den mimiske ansigtsmuskulatur, som i nogle områder fremkalder rynkerne. Disse rynker kaldes også dynamiske rynker, fordi de skabes, når musklerne trækker sig sammen igen og igen.

BOTOX rynkebehandling reducerer nerveimpulsen mellem nerven og musklen, og hindrer derved den stærke sammentrækning, fordi musklen afspændes. Derudover kan BOTOX anvendes til at korrigere og udfylde ”sure mundvige”, til ”rygerynker” på overlæben, eller til at forme kæbelinjen eller fjerne rynker på næsen. Alle kosmetiske BOTOX præparater, som anvendes i dag, indeholder botulinum toxin A.

Du kan nu få 10% rabat på din botox behandling!
Meld dig ind i Club Anti Age.

Typiske Botox behandlingsområder:

5
Vandrette panderynker
5
Bekymringsrynker ml. øjenbrynene
5
Let øjenbrynsløft
5
Udglatning af smilerynker (kragetæer ved øjnene)
5
Korrektion af “Gummy-smile” (synligt tandkød ved smil)
5
Svedbehandling – Armsved

Gratis konsultation

Er det første gang du besøger klinikken for at få en BOTOX behandling, kræver Styrelsen for patientsikkerhed, at du booker en lægelig forundersøgelse, hvor der afstemmes forventninger og gives mundtlig og skriftlig information om behandlingen og evt. risiko for bivirkninger. Herefter er der en betænkningstid på minimum 48 timers, før vi må behandle dig.

Behandlings proceduren

En botox behandling tager under 30 minutter.
Du er altid velkommen til at have en ven med både til forundersøgelsen og behandlingen. Når du kommer til behandlingen, desinficeres huden for at undgå infektion og med en mikrotynd nål injiceres BOTOX i de ønskede områder.

Efter behandling med BOTOX

Du kan gå på arbejde eller foretage andre daglige formål straks efter behandling. Effekten af BOTOX-behandlingen ses indenfor 7-10 dage og holder normalt i 3-4 måneder, hvorefter en ny behandling er påkrævet. Ved svedbehandling af armhuler varer effekten ofte op til 8-9 mdr. Vi tilbyder gratis kontrol og touch-up behandling indenfor de første 14 dage.

Bivirkninger

Lige efter BOTOX-behandlingen, kan du være lidt rød og hævet i det behandlet område, det fortager sig typisk hurtigt og man kan med det samme genoptage sine daglige gøremål uden nogen former for gener.

Små blå mærker omkring injektionsområdet, kan optræde, men det svinder i løbet af nogle dage.

Nogle patienter oplever en forbigående hovedpine efter behandlingen.

Book tid i dag

Book en tid til behandling eller gratis konsultation her

Se vores priser

Klik her for at se vores prisliste eller giv os et kald

Tilmeld Club Anti Age

Meld dig ind i Club Anti Age & få specielle tilbud