eDermastamp® – microneedling

Virker mod ældet hud, ardannelser & skadet hud

Forbedre din hud med behandlingen eDermastamp® 

e-Dermastamp er en elektrisk pen med 6 fine nåle. Under behandlingen føres penne hen over den beskadigede hud hvor de 6 monterede nåle laver mikroskopiske huller i huden. Under behandlingen påføres kontinuerlig en særlig gele, der består af en kombination af mineraler, vitaminer, peptider og hyalyronsyre. På denne måde stimuleres hudcellerne til at danne nye hornceller, som udgør hudens øverste hudlag samt fibroblasterme i det underliggende hudlag til at danne mere kollagen.

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. Behandlingen varer 20–30 minutter. Behandlingens effekt er afhængig af indikationen ved behandlingsstarten. Men oftest ses en god effekt af de behandlede område efter 4 – 6 uger.

Det er dog individuelt, hvor lang tid behandlingen holder. Det afhænger af mange forskellige faktorer, for eksempel hudens struktur og levevis.

Vi sætter en ære i at lytte og samarbejde med dig og dine ønsker

Behandlingstid

20–30 minutter

Resultat

Ses efter 1 uges tid

Restitution

2 til 4 dage efter behandlingen

Holdbarhed

3–6 mdr.

Her skal der stå en meget kort tekst om hvorfor er det godt at få lige præcis denne behandling…

Hvordan virker eDermastamp®

Når eDermastamp arbejder på huden og laver små kontrollerede ”skader” i huden begynder huden med det samme sin regenerationsproces. Det betyder, at der sker en øget cellefornyelsen som fører til produktion af nyt kollagen.

Ved gentagne behandlinger med eDermastamp® forbedres hudens overordnede struktur, elasticitet og tykkelsen.

De fleste hudtyper kan tåle denne form for behandling, men har man meget fin, tynd og sart hud med karsprængninger skal der tages ekstra højde for det.

Typiske behandlingsområder:

[
Rynker og fine linjer omkring øjne og mund
[
Akne-ar
[
Grov hudstruktur (store hudporer)
[
Strækmærker
[
Pigmenteringer

Patenterede innovation indenfor Microneedling fra Dermaroller®

eDermastamp® maskinen har en kraftig elektrisk motor, der under behandlingen sikrer 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af medicinsk stå. Det patenterede eDermastamp® er ISO og CE certificeret iht. ISO 13485 for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale og kun med produkter, der er certificeret dertil.

Husk du kan book tid til en gratis forundersøgelse/konsultation, hvor vi vil besvare din eventuelle spørgsmål du skulle have.

Konsultation før behandlingen med eDermastamp®

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler, skal du til en konsultation inden din første eDermastamp® behandling. Ved konsultationen informeres du skriftligt og mundtligt om behandlingen.

Konsultationen er gratis og helt uforpligtende.

Forberedelse

Det anbefales at man starter op med dermaroller hjemmerulning 3-4 uger før behandlingen, så forbereder man huden maximalt. Kan købes i klinikken.

Priser på eDermastamp®

Hele ansigtet 2.500 kr.
Mindre områder som smilerynker, rygerynker rundt om munden 1.500 kr.
Decolletage 2.000 kr.
Hals 2.500 kr.
Decolletage & hals 3.500 kr.
Dermaroller® Home Care inkl. 1.725 kr.

1. Dermaroller Natural Line LipoPeptide Collagen Booster®
2. Dermaroller Natural Line Roller Cleaner® (rullerens)
3. Hårbånd

Efter behandlingen

Huden vil ofte være lidt rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage.

Det kan anbefales, at man bruger beroligende hyaluronsyre masker, der sikrer optimal fugttilførsel, beroliger huden og giver den en smuk og fyldig overflade samt nedsætter den umiddelbare rødme der ses på huden.

Derudover anbefaler vi de specialdesignet cremer og serummer til maximal fugtbeskyttelse og opheling af huden.