eDermastamp®

Patenterede innovation indenfor Micro-needling fra Dermaroller®

eDermastamp® maskinen har en kraftig elektrisk motor, der under behandlingen sikrer 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af medicinsk stå. Det patenterede eDermastamp® er ISO og CE certificeret iht. ISO 13485 for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale og kun med produkter, der er certificeret dertil.
$
Rynker og fine linjer omkring øjne og mund
$
Akne-ar
$
Grov hudstruktur (store hudporer)
$
Strækmærker
$
Pigmenteringer

Hvordan virker DR. CYL?

Når eDermastamp arbejder på huden og laver små kontrollerede ”skader” i huden begynder huden med det samme sin regenerationsproces. Det betyder, at der sker en øget cellefornyelsen som fører til produktion af nyt kollagen.

Ved gentagne behandlinger med eDermastamp® forbedres hudens overordnede struktur, elasticitet og tykkelsen.

De fleste hudtyper kan tåle denne form for behandling, men har man meget fin, tynd og sart hud med karsprængninger skal der tages ekstra højde for det.

Konsultation før behandlingen med eDermastamp®

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler, skal du til en konsultation inden din første eDermastamp® behandling. Ved konsultationen informeres du skriftligt og mundtligt om behandlingen. Konsultationen er gratis og helt uforpligtende.

Forberedelse

Det anbefales at man starter op med dermaroller hjemmerulning 3-4 uger før behandlingen, så forbereder man huden maximalt. Kan købes i klinikken.

Sådan foregår selve behandlingen i klinikken

Inden eDermastamp® behandlingen får du lagt lokalbedøvelsescreme på, som skal sidde på i ca. 15 min. Dette sikrer en næsten smertefri behandling.

Behandlingen tager ca. 30-45 min. afhængigt af hvor mange områder, vi skal behandle.

Under behandlingen påføres kontinuerlig CIT Hyal Solution – en gele der er medicinsk klassificeret i klasse 3 iht. medicinsk udstyr og består af en kombination af mineraler, vitaminer, peptider og hyalyronsyre.

Vi anbefaler 3-4 behandlinger med 4-6 ugers interval, afhængigt af udgangspunktet og dine ønsker.

Efter behandlingen

Huden vil ofte være lidt rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage.

Det kan anbefales, at man bruger beroligende hyaluronsyre masker, der sikrer optimal fugttilførsel, beroliger huden og giver den en smuk og fyldig overflade samt nedsætter den umiddelbare rødme der ses på huden.

Derudover anbefaler vi de specialdesignet cremer og serummer til maximal fugtbeskyttelse og opheling af huden.

Du kan nu få 10% rabat på din fillerbehandling!
Meld dig ind i Club Anti Age.