Kleresca – Hudfornyelse

Lider du også af træt hud, som har mistet sin glød i en travl hverdag?

Så er en Kleresca hudfornyelse den rette behandling for dig. Mange oplever med tiden, at huden bliver mere mat, grå og livløs. Det skyldes, at dine hudceller ikke regenererer sig nær så ofte som tidligere.

{

Du har sikkert hørt spørgsmålene før
» er du træt, eller har du ikke sovet nok? «

Du gør det sikkert tit; bruger ekstra tid foran spejlet med din yndlings foundation for at få en hud, der har glød og udstråling. Tænk, hvis man kunne få en hud, der ikke længere krævede så meget tid og så mange penge.

Meld dig ind i Club Anti Age og få specielle tilbud på behandlinger, samt bliv inviteret til særlige events!

Kleresca® Skin Rejuvenation – Hudforyngelse i et nyt lys

Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øger produktionen af kollagen med ca. 400%

Kleresca® Skin Rejuvenation er en behagelig hudforyngende behandling, der er udviklet til at stimulere din huds egne biologiske processer. Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og bygger på en unik lysteknologi, der er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Teknologien – også kaldet photobiomodulation (PBM) –forbedrer hudens tekstur.

Inspireret af fotosyntesen

Det nyskabende ved Kleresca® Skin Rejuvenation-teknologien ligger i dens evne til at generere fluorescerende lys, der stimulerer huden til at danne mere kollagen.

Stimulerer hudens egen regenerering på celleniveau

Det fluorescerende lys trænger ned i hudens dybere lag og stimulerer de naturlige helings- og regenereringsprocesser, hvilket bl.a. øger kollagenproduktionen.

Kollagenforøgelse på ca. 400%

Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øger produktionen af kollagen med ca. 400%.

God sikkerhedsprofil

Kleresca® Skin Rejuvenation har en god sikkerhedsprofil med kort eller ingen restitutionstid. Bivirkningerne, der ses hos nogle patienter, er forbigående og kan omfatte rødme, hævelse og hyperpigmentering (fx tydeligere fregner).

Hvis der overhovedet forekommer bivirkninger, så påvirker de patienter forskelligt. Vi anbefaler altid, at du taler med din ansvarlige læge, før du begynder på en behandling.

Fordelene ved Kleresca® Skin Rejuvenation

Behandlingen forbedrer hudkvaliteten, da den:

  • Fremmer kollagenproduktionen
  • Reducerer porestørrelsen
  • Fjerner fine linjer
  • Reducerer ardannelse

I alt giver disse forandringer en samlet bedring af hudens kvalitet og struktur. Forbedringer, som patienterne selv beskriver som en hud med en friskere og flottere udstråling. Desuden er det blevet påvist, at forbedringerne af huden fortsætter, selv efter endt behandling.

Hvilke områder kan behandles?

Kleresca® Skin Rejuvenation har vist en god effekt, når den bruges til ansigtsbehandling. Den kan også med fordel annvendes på hals, décolleté og hænder.

Book tid i dag

Book en tid til behandling eller gratis konsultation her

Se vores priser

Klik her for at se vores prisliste eller giv os et kald

Tilmeld Club Anti Age

Meld dig ind i Club Anti Age & få specielle tilbud