Om os

Anti Age Klinikkens vision er, at bevare fokus på specifikke behandlingsområder, hvor vi har ekspertisen, og hvor vi mener, vi kan tilbyde dig det flotteste behandlingsresultat.

Vi udvælger de mest innovative produkter for at kunne skabe de behandlinger og løsninger, der passer til dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til en gratis konsultation, hvor vi sætter god tid af, til at gennemgå dine behandlingsønsker. Vi vejleder dig i forhold til de muligheder vi ser og
sammen finder vi de løsninger, der passer dig.

Og vores mål er, at du som kunde i vores klinik, føler dig tryg og er tilfreds med vores behandlinger og resultater, så vi ser dig igen. Det gør os glade og stolte.


Din sikkerhed er også vigtig for os.

Anti Age klinikken er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS). 
Vi opbevarer naturligvis dine journaloplysninger ift. reglerne fra Sundhedsstyrelsen, Datatilsynet og EU-persondataforordningen.
Komplikationer ses meget sjælden, men skulle der opstå en komplikation, så har du altid mulighed for, at kontakte os på akuttelefonen samt blive tilset af os.

Anti Age Klinikken

Anti Age klinikken er opstået på ideen omkring at kunne tilbyde et total koncept, hvorfor vi har valgt at indgå i et samarbejde med Clever Skincare ApS.

Clever Skincare er en bygget op igennem mange år, og man har valgt at der kun arbejdes med de bedste og mest avancerede produkter, hvor det i vides muligt omfang er muligt at dokumentere effekten af de anvendte produkter. Anti Age klinikken mener med dette valg at have mulighed for at tilbyde den allerbedste behandling både før – under og efter en behandling. Du vil i dagligdagen møde personalet fra begge klinikker, og vi håber på den vis, at vi kan være med til at gøre en forskel for dig i det valg omkring Anti Age behandlinger.

KONTAKTINFORMATION

Anti Age Klinikken

Tlf. 61 689 789

Info@antiageklinikken.dk

Usserød Kongevej 7B

2970 Hørsholm

CVR-nr. 3630 5452INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 18.00

Tirsdag     10.00 - 18.00

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 18.00

Fredag     10.00 - 16.00

Lørdag     10.00 - 13.00

Søndag    Lukket


Copyright © 2020 Acaao

Design og udvikling Acaao