Update Reset

Kleresca® Skin Rejuvenation - Hudforyngelse i et nyt lys

Kleresca® Skin Rejuvenation er en behagelig hudforyngende behandling, der er udviklet til at stimulere din huds egne biologiske processer. Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og bygger på en unik lysteknologi, der er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Teknologien – også kaldet photobiomodulation (PBM) forbedrer hudens tekstur.


Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øger produktionen af kollagen med ca. 400%*   


Kleresca®: Effekt uden kompromis

  • INSPIRERET AF FOTOSYNTESEN

Det nyskabende ved Kleresca® Skin Rejuvenation-teknologien ligger i dens evne til at generere fluorescerende lys, der stimulerer huden til at danne mere kollagen.

  • STIMULERER HUDENS EGEN REGENERERING PÅ CELLENIVEAU

Det fluorescerende lys trænger ned i hudens dybere lag og stimulerer de naturlige helings- og regenereringsprocesser, hvilket bl.a. øger kollagenproduktionen.

  • KOLLAGENFORØGELSE PÅ CA. 400% 

Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øger produktionen af kollagen med ca. 400%*.


God sikkerhedsprofil

Kleresca® Skin Rejuvenation har en god sikkerhedsprofil med kort eller ingen restitutionstid. Bivirkningerne, der ses hos nogle patienter, er forbigående og kan omfatte rødme, hævelse og hyperpigmentering (fx tydeligere fregner). Hvis der overhovedet forekommer bivirkninger, så påvirker de patienter forskelligt. Vi anbefaler altid, at du taler med din ansvarlige læge, før du begynder på en behandling.  

 Fordelene ved Kleresca® Skin Rejuvenation

Behandlingen forbedrer hudkvaliteten, da den: 

  • Fremmer kollagenproduktionen
  • Reducerer porestørrelsen
  • Fjerner fine linjer
  • Reducerer ardannelse

I alt giver disse forandringer en samlet bedring af hudens kvalitet og struktur. Forbedringer som patienterne selv beskriver som en hud med en friskere og flottere udstråling. Desuden er det blevet påvist, at forbedringerne af huden fortsætter, selv efter endt behandling. Hvilke områder kan behandles?

 Kleresca® Skin Rejuvenation har vist en god effekt, når den bruges til ansigtsbehandling. Den kan også, med god effekt, anvendes på hals, décolletage og hænder.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater af behandlingen?

Nogle patienter oplever en forbedring efter blot en enkelt behandling. Fordi Kleresca® Skin Rejuvenation stimulerer hudens biologiske processer på celleniveau, vil forbedringerne fortsætte, selv efter at alle fire behandlinger er afsluttet.


Hvor lang tid vil resultaterne holde?

Du bør opleve vedvarende synlige forbedringer af huden efterhånden som hudens mange lag begynder at reagere på behandlingen. Hudens helingsproces fortsætter, selv efter at behandlingen er afsluttet. Resultaterne varierer fra patient til patient, afhængigt af hudens kvalitet og om behandlingen kombineres  med andre behandlinger.


Hvad er første skridt?

Brug den første konsultation hos din læge til at høre om fordelene ved Kleresca® Skin Rejuvenation, om behandlingen passer til din hudtype og hvordan den virker i kombination med andre behandlinger. Din læge vil også informere detaljeret om behandlingsforløbet så du kan planlægge dine behandlinger.

*  Med LED-lys som kontrol giver behandlingen en forøgelse af kollagenproduktionen på ca. 400 %. Disse resultater blev dokumenteret in vitro og understøtter fund fra in vivo-undersøgelser baseret på biopsier.

Priser

Skinrejuvenation: 1 behandling – 1700 kr. 

Skinrejuvenation: 4 behandlinger med en uges mellemrum – 6400 kr.

KONTAKTINFORMATION

Anti Age Klinikken

Tlf. 61 689 789

Info@antiageklinikken.dk

Usserød Kongevej 7B

2970 Hørsholm

CVR-nr. 3630 5452INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 18.00

Tirsdag     10.00 - 18.00

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 18.00

Fredag     10.00 - 16.00

Lørdag     10.00 - 13.00

Søndag    Lukket


Copyright © 2020 Acaao

Design og udvikling Acaao