Anti Age Klinikken holder lukket grundet nye COVID-19 restriktioner og er lukket til og med d. 7 februar. Vi glæder os til at se dig igen.

Team Anti Age

Susanne Mariegaard

Klinikejer og kosmetisk sygeplejerske

Susanne Mariegaard, har været sygeplejerske i mange år med speciale indenfor onkologien, den akutte sygepleje og kosmetiske behandlinger.

Godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler og botox der anvendes til rynkebehandling / reduktion, til at genskabe volumen samt forbedre hudens elasticitet og fugtighed.

Susanne Mariegaard lægger meget vægt på høj service, skabe trygge rammer, lave individuelle behandlinger med øje for kvalitet og fokus på et naturligt og æstetik resultat.

Flemming Lauridsen

Speciallæge i plastikkirurgi og lægefaglighed ansvarlig i klinikken.

Godkendt af Sundhedsstyrelsen til alle kosmetiske operationer inklusiv kemisk peeling, botox, fillers, mikrosklerosering og lipolyse (fedtopløsende injektioner med f.eks. Belkyra o. lign. præparater) og laser.

Tidligere ansat som plastikkirurgisk overlæge på Privathospitalet Hamlet, nuværende tilknyttet Akademiklinikken i København og Malmø. Har undervist på nordiske plastikkirurgiske kurser og workshops i Skandinavien, USA, Polen, Slovakiet, Dubai og Mexico.

Medlem af: Dansk Kirurgisk Selskab, Dansk Selskab for plastik- og rekonstruktionskirurgi, Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi, European Society of Aesthetic Plastic Surgery og International Society of Aesthetic Plastic Surgery