Team Anti Age

Mød personalet bag

Vi sætter en ære i at lytte og samarbejde med dig og dine ønsker

Susanne Mariegaard

Klinikejer og kosmetisk sygeplejerske
Susanne Mariegaard har været sygeplejerske i mange år med speciale indenfor onkologien, den akutte sygepleje og kosmetiske behandlinger.

Hun er godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler og botox, der anvendes til rynkebehandling og til at genskabe volumen samt forbedre hudens elasticitet og fugtighed.

Susanne Mariegaard lægger især vægt på høj personlig service – at skabe trygge rammer, lave individuelle behandlinger med øje for kvalitet og fokus på et naturligt og æstetik resultat.

Flemming Lauridsen

Speciallæge i plastikkirurgi og lægefaglig ansvarlig i klinikken

Godkendt af Sundhedsstyrelsen til alle kosmetiske operationer inklusiv kemisk peeling, botox, fillers, mikrosklerosering og lipolyse (fedtopløsende injektioner med f.eks. Belkyra o. lign. præparater) og laser. Tidligere ansat som plastikkirurgisk overlæge på Privathospitalet Hamlet, nuværende tilknyttet Akademiklinikken i København og Malmø. Har undervist på nordiske plastikkirurgiske kurser og workshops i Skandinavien, USA, Polen, Slovakiet, Dubai og Mexico.

Medlem af: Dansk Kirurgisk Selskab, Dansk Selskab for plastik- og rekonstruktionskirurgi, Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi, European Society of Aesthetic Plastic Surgery og International Society of Aesthetic Plastic Surgery

Vi sætter en ære i at lytte og samarbejde med dig og dine ønsker