Anti Age Klinikken holder lukket grundet nye COVID-19 restriktioner og er lukket til og med d. 7 februar. Vi glæder os til at se dig igen.

Cellulite behandling – Appelsinhud

Få fjernet appelsinhuden på lår, hofte og baller med CelluErase behandlingen

Anti Age Klinikken tilbyder nu en effektiv og permanent fjernelse af appelsinhud efter bare én behandling.
Du kender det sikkert godt! Følelsen af ikke at ville vise sine ben frem om sommeren, for tænk hvis nogen ser min appelsinhud også kaldet cellulite. Her dækker du dig måske til med tykke strømpebukser eller hopper i et par bukser, for at skjule din cellulite.

Helt op til 90% af alle kvinder rammes af cellulite, og som regel er der ikke noget du kan gøre. Det kommer snigende med alderen, og med tiden bliver det mere synligt, da vi mister mere elastin og kollagen, der gør, at den berygtede appelsinhud bliver mere og mere synlig.

Bliv bikiniklar og vis dine smukke nye lår frem til sommer!

Med vores CelluErase behandling behøver du ikke frygte stranden eller de korte shorts længere! CelluErase behandling er en helt ny teknologi, som kommer din cellulite til livs allerede ved første behandling hos Anti Age Klinikken. Derfor kan du inden for kort tid stå knivskarp til din ferie.

Meld dig ind i Club Anti Age og få specielle tilbud på behandlinger, samt bliv inviteret til særlige events!

Hvad er Cellulite?

Cellulite (appelsinhud) er hud med små fordybninger og småknudret overflade som oftest lokaliseres på hofter, lår og baller. Beskrives ofte som ”appelsinskræl” eller ”hytte ost” lignende udseende på huden.

Cellulite (appelsinhud) forekommer hyppigere hos kvinder end hos mænd grundet forskellen i fedtfordelingen, og rammer 85-98% af kvinder. Der er mange årsager til cellulitis som f.eks. køn, alder, race, hormoner, arvelige faktorer, kost, livsstil, motion og stress. Selvom cellulitis betragtes som værende normalt forekommende, finder mange det uønsket.

Hvilke områder kan behandles med vores CelluErase behandling?

Cellulite forekommer oftest på hofter, lår og baller men kan også forekomme på maven, brysterne eller overarme. Alle områder på kroppen kan behandles med CelluErase.

Hvordan virker CelluErase behandlingen?

Vi anbefaler 4 ugentlige mesoterapi behandlinger efter CelluErase behandlingen for at opnå det bedste resultat.
CelluErase er en minimal procedure, hvor der anvendes en speciel mikroskalpel, til at dele de strammende bindevævsstrengene, under de små fordybninger i huden, hvorved huden udjævner sig, og resulterer i en glattere overflade. Mikroskalpellen har nogenlunde samme størrelse som en blodprøvekanyle.

Herefter følger mesoterapi, hvor der påføres “StrikeCell”, specielt udformet til at forøge mikrocirculationen og endvidere hjælpe med at reducere synligheden af appelsinhud og ujævn hudstruktur samt reducerer fedtindholdet giver fastere hud.

Gør det ondt at få CelluErase behandling?

Der bruges lokalbedøvelse til at minimere smerter ved behandlingen. Injektionen af lokalbedøvelse kan give en sviende ømhed før bedøvelsen sætter ind. Der kan være et mindre ubehag ved behandling af visse områder, hvor der undervejs kan gives mere lokalbedøvelse, hvis det er nødvendigt.

Hvis celluliten er meget udbredt, er det nødvendigt at blive behandlet mere end én gang.

Er der nogen bivirkninger og risici ved CelluErase behandlingen?

Efter behandlingen med CelluErase kan det behandlede område være ganske rødt, varmt, ømt og hævet de første dage på grund af helingsprocessen. Der kan kortvarigt være ændret følsomhed af huden, følelsesløshed eller ”prikken”, i området.

Som følge af overskæringen af de strammende bindevævsstrenge under behandlingen er blå mærker uundgåelige og kan være ret udtalte. Området kan være ret ømt i adskillige dage, og misfarvningen af huden kan sprede sig til ud over det behandlede område og fremtræde sort eller violet. Dette er ikke en komplikation til behandlingen.

Der vil komme nogen siveblødning efter behandlingen, og en forbinding anlægges, der kan fjernes efter 24 timer. Tryk på området i fem minutter mindsker blødning, og yderligere forbinding kan være nødvendig. Hvis blødningen fortsætter, skal du kontakte klinikken med henblik på kontrol.

Som ved alle kirurgiske procedurer er der en meget lille risiko for infektion
Selvom mikroskalpellen der anvendes, er meget smal, kan behandlingen en sjælden gang resultere i et lille ar. Fortykkede ar kan opstå, især hvis man er disponeret. Har du denne tendens, er det vigtigt, at du informerer din behandler om det.

Sjældent kan der forekomme sårskorper, små vabler eller blærer i huden.
Det er vigtigt at undgå udsættelse for UV lys (bl.a. sollys) på de behandlede områder indtil helingen er komplet.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen med CelluErase?

Proceduren er meget effektiv. Et bestemt behandlingsresultat kan ikke garanteres og af og til kan noget af appelsinhuden blive tilbage. En ny behandling er mulig om nødvendigt. Da cellulitis er en vedvarende proces, kan det komme igen til trods for, at behandlingen har været effektiv.

I et publiceret italiensk studie blev 200 kvinder mellem 20 og 55 år behandlet for cellulitis med små fordybninger med en enkelt behandling med CelluErase teknik. Det æstetiske resultat blev evalueret af forfatterne og patienterne evaluerede tilfredsheden med resultatet. Den medicinske evaluering scorede forbedring på 8,1 på en skala fra 0 – 10, og evalueringen af patienterne gav en score på 7,8.

Studiet viste at CelluErase behandlingen er effektiv, sikker og med et godt kosmetisk resultat sammenlignet med andre almindeligt anvendte behandlinger mod cellulitis.

Book tid i dag

Book en tid til behandling eller gratis konsultation her

Se vores priser

Klik her for at se vores prisliste eller giv os et kald

Tilmeld Club Anti Age

Meld dig ind i Club Anti Age & få specielle tilbud