Cellulite–behandling

Permanent fjernelse af appelsinhud

Få fjernet appelsinhuden på lår, hofte og baller med CelluErase behandlingen

Du kender det sikkert godt! Følelsen af ikke at ville vise sine ben frem om sommeren, for tænk hvis nogen ser min appelsinhud. Du dækker dig måske til med strømpebukser eller hopper i et par bukser for at skjule din cellulite.

Helt op til 90% af alle kvinder rammes af cellulite, og som regel er der ikke noget, du kan gøre ved det. Det kommer snigende med alderen, og med tiden bliver det mere synligt, da vi mister mere elastin og kollagen i huden.

CelluErase behandling er en helt ny teknologi, som kommer din cellulite effektivt til livs allerede ved første behandling hos Anti Age Klinikken. Sådan kan du inden for kort tid stå knivskarpt til din næste ferie.

Bliv bikiniklar og vis dine smukke nye lår frem til sommer!

Med vores CelluErase behandling behøver du ikke frygte stranden eller de korte shorts længere!

Behandlingstid

30 minutter

Resultat

Med øjeblikkelig virkning

Restitution

Ca. 1 måned

Holdbarhed

år

Anti Age Klinikken tilbyder nu en effektiv og permanent fjernelse af appelsinhud efter bare én behandling.

Et Italiensk publiceret studie viste, at CelluErase behandlingen er effektiv, sikker og med et godt kosmetisk resultat sammenlignet med andre almindeligt anvendte behandlinger mod cellulitis.

Hvordan virker CelluErase behandlingen?

CelluErase er en minimal procedure, hvor der anvendes en speciel mikroskalpel til at dele de strammende bindevævsstrenge under de små fordybninger i huden, hvorved huden udjævner sig, og resultatet bliver en glattere overflade. Mikroskalpellen har nogenlunde samme størrelse som en blodprøvekanyle.

Herefter følger mesoterapi, hvor der påføres “StrikeCell”, som er specielt udformet til at forøge mikrocirkulationen og videre hjælpe med at reducere synligheden af appelsinhud og ujævn hudstrukturen samt reducere fedtindholdet og generelt give fastere hud.

Vi anbefaler, at efterbehandle med Deep Slim, som opstrammer vævet og kan hvis det ønskes også reducere fedtpuder.

Hvad er cellulite (appelsinhud)?

Cellulite er hud med små fordybninger og en småknudret overflade, som oftest findes på hofter, lår og baller. Det beskrives tit med lidet flatterende ord som ”appelsinskræl” eller ”hytteost” i udseende på huden.

Cellulite forekommer hyppigere hos kvinder end hos mænd grundet forskellen i fedtfordelingen og rammer helt op mod 85-98% af kvinder.

Der er mange årsager til cellulitis som f.eks. alder, race, hormoner, arvelige faktorer, kost, livsstil, motion og stress. Selvom cellulitis betragtes som værende normalt forekommende, finder mange det uønsket.

Hvilke områder kan behandles med vores CelluErase behandling?

Cellulite forekommer oftest på hofter, lår og baller, men kan også forekomme på maven, brysterne eller overarmene. Alle områder på kroppen kan behandles med CelluErase.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen med CelluErase?

Proceduren er meget effektiv. Et bestemt behandlingsresultat kan ikke garanteres, og af og til kan noget af appelsinhuden blive tilbage. En ny behandling er mulig om nødvendigt. Da cellulitis er en vedvarende proces, kan det komme delvist igen til trods for, at behandlingen har været effektiv.

I et publiceret italiensk studie blev 200 kvinder på mellem 20 og 55 år behandlet for cellulitis med en enkelt behandling med CelluErase teknik. Det æstetiske resultat blev evalueret af forfatterne og patienterne. Den medicinske evaluering scorede en gennemsnitlig forbedring på 8,1 på en skala fra 0 – 10, og patienternes evaluering gav en score på 7,8.

Priser på behandling af cellulite/appesinhud (CelluErase)

Prisen starter på: 6.500 kr.

Prisen afhænger af hvor stort område der skal behandles.

Gør det ondt at få CelluErase behandling?

Der bruges lokalbedøvelse til at minimere smerter ved behandlingen. Injektionen af lokalbedøvelse kan give en sviende ømhed, før bedøvelsen sætter ind. Der kan være et mindre ubehag ved behandling af visse områder, hvor der undervejs kan gives mere lokalbedøvelse, hvis det er nødvendigt.

Hvis celluliten er meget udbredt, er det nødvendigt at blive behandlet mere end én gang.

Er der nogen bivirkninger og risici ved CelluErase behandlingen?

Efter behandlingen med CelluErase kan det behandlede område være ganske rødt, varmt, ømt og hævet de første dage på grund af helingsprocessen. Der kan kortvarigt være ændret følsomhed af huden, følelsesløshed eller ”prikken” i området.

Som følge af overskæringen af de strammende bindevævsstrenge under behandlingen er blå mærker uundgåelige og kan være ret udtalte. Området kan være ret ømt i adskillige dage, og misfarvningen af huden kan sprede sig ud over det behandlede område og fremtræde sort eller violet. Dette er ikke en komplikation til behandlingen, men en forventelig del af ophelingen.

Der vil komme nogen siveblødning efter behandlingen, og en forbinding anlægges, der kan fjernes efter 24 timer. Tryk på området i fem minutter mindsker blødning, og yderligere forbinding kan være nødvendig. Hvis blødningen fortsætter, skal du kontakte klinikken med henblik på kontrol. Som ved alle kirurgiske procedurer er der en meget lille risiko for infektion.

Selvom mikroskalpellen, der anvendes, er meget smal, kan behandlingen en sjælden gang resultere i et lille ar. Fortykkede ar kan opstå, især hvis man er disponeret. Har du denne tendens, er det vigtigt, at du informerer din behandler om det.

Sjældent kan der forekomme sårskorper, små vabler eller blærer i huden. Det er vigtigt at undgå udsættelse for UV lys (bl.a. sollys) på de behandlede områder, indtil helingen er komplet.