Deep Slim – ikke kirurgisk body sculpting

Effektiv og målrettet behandling

Hvad er Deep Slim?

Deep Slim® er en ny revolutionerende ultralydsteknologi, der nænsomt stimulerer fedtcellerne uden at beskadige dem eller huden med kulde eller varme. Deep Slim udmærker sig også som en hel ny behandling til body sculting, fordi der under behandlingen sker en opstramning og en modellering af de forskellige væv i de områder der behandles – hvilket giver en smuk figur.

Fjerner genstridige fedtdepoter
Strammer huden op
Forbedrer cellulite / appelsinhud
Modellerer kropsformen

Behandlingstid

Ca 30 min. pr. område

Resultat

Ses efter 1-2 behandlinger

Restitution

Ingen restitution

Holdbarhed

Måneder til år

Høj sikkerhed – Smertefri – Hurtige resultater

Lige nu kan du få helt op til 10% rabat på din Deep Slim behandling!

Hvordan virker Deep Slim?

Ved hjælp af multifokal ultralydsenergi stimuleres fedtcellerne på en så naturlig måde, at fedtceller afgiver en stor del af deres lagrede fedtsyrer. Deep Slim påvirker også de dybe lag af væv, og det vil medføre forbedring af hudens struktur, reduktion af overskydende fedtdepoter samt et sundere cellulært væv.

Hvor kan man behandle:

Deep Slim kan behandle alle lokale fedtdepoter. Det kan være de deller der er svære at komme til livs, selv med diæt og motion. (eks. mave, arme, lår, bryst, flanker, knæ og ryg). Tommelfingerregelen er: kan du knibe fedt sammen mellem fingrene – kan det behandles. 

Er du i i tvivl om Deep Slim er den rette behandling for dig? Book en tid til en gratis forundersøgelse, hvor vi vil besvare din spørgsmål du skulle have.

Før / og efter 1 behandling.

Før / og efter 1 behandling.

Hvornår ses resultater?

Allerede efter 1 til 2 behandlinger ses resultater. Cellulite, omfangsrige fedtdepoter og appelsinhud forbedres indenfor de første 2 til 3 behandlinger. Resultaterne efter behandlingerne kan holde i lang tid men er afhængig af kost og mortionsvaner. Balanceret ernæring og fysik aktivitet vil hjælpe med at få et varigt resultat.

Hvilke indikationer for behandlingen er der?

Deep Slim fjerner genstridige fedtdepoter effektivt, hurtigt og forbedrer kropsformen. Reducerer appelsinhud/cellulite – pga. den unikke ultralydsteknologi, der effektivt behandler fedtdepoter samt opstrammer væv, har man set flotte resultater på appelsinhud/cellulite.

Typiske behandlingsområder med Deep Slim:

[

Mave, Arme, BH-fold

[

Ryg, Flanker, Dansehåndtag

[
Inderlår, Baglår, Ridelår
[

Baller, Knæ, Kæbelinje

[

Mandebryster, Appelsinhud

Hvordan foregår Deep Slim behandlingen?

Det/de områder du ønsker at få behandlet, påføres ultralydsgel. Når behandlingen starter, føres Deep Slim håndtaget hen over huden i et defineret mønster. Efter behandlingen renses huden af. Behandlingen tager ca. 30 min./pr. område.

Det er en god ide at gå/cykle eller træne samme dag, derved forbruges de fedtsyrerne, som er frigivet fra fedtdepoterne ved behandlingen.

Hvad koster Deep Slim behandling?

1 behandling 2.500 kr.
3 behandlinger 6.000 kr.

Er der smerter forbundet med behandlingen?

Behandlingen er helt smertefri.

Hvem må ikke behandles med Deep Slim®?

  • Gravide og ammende kvinder
  • Pacemakerbrugere; ved tilfælde af kræft og knudaer;
  • Personer, der bruger insulinpumper og bærere af metalimplantater;
  • Personer, der lider af alvorlige hudsygdomme.