Sunekos behandling

Naturlig opstramning & hudfornyelse

Sunekos behandling – opstrammende effekt

Sunekos består af ren hyaluronsyre og en unik sammensætning af aminosyrer. Denne specielle cocktail er i stand til at stimulere hudens fibroblastre, som producerer både kollagen og elastin. Sunekos korrigerer og beskytter huden.

Huden genvinder volumen, og dens elasticitet forbedres, hvilket beskytter den mod ældning. Sunekos har en patenteret formel af aminosyre og hyaluronsyre, der tilfører huden fugt, løft og volumen, der alt sammen forbedrer hudens struktur. Stamcellerne i huden der producerer kollagen og elastin bliver stimuleret, så mængden stiger i løbet af behandlingerne.

Huden føles mere fugtet, har mere glans, fylde og en forbedret hudstruktur.

Behandlingstid

Ca. 15 minutter og der er ingen downtime.

Resultat

Ses efter nogle uger

Restitution

Ingen restitution

Holdbarhed

Op til 6 mdr.
Sunekos giver huden et perfekt boost fordi det stimulerer kollagen og elastin produktionen.

Hvordan foregår Sunekos behandlingen?

Alt efter hudens udgangspunkt og for at opnå det optimale resultat anbefaler vi et kurforløb på 3-4 behandlinger. Behandlingerne udføres en gang om ugen. Behandlingen tager ca. 30 min. Huden afsprittes, og herefter injiceres Sunekos i de ønskede områder.

Huden kan være lidt hævet i de behandlede områder, men det forsvinder ret hurtigt. Efter behandlingsforløbet holder virkningen af Sunekos i ca. 6 mdr., og det anbefales, at man vedligeholder resultatet med en enkelt behandling hvert halve år

Der findes 2 typer af denne formular. Sunekos 200 og Sunekos 1200, begge kan anvendes til alle hudtyper og indikationerne er: krop, hals, ansigt, pande, øjenomgivelser, hænder, poser og mørke rander under øjnene, decolletage. Ved særligt dybe rynker og alderstegn anvendes Sunekos 1200, som vil tilføre volumen og løft. Ved lette alderstegn og små rynker anvendes Sunekos 200 som kur.

Behandlingsområder

Sunekos har vist fantastiske resultater i behandling af:
[
Mørke rander om øjnene
[
Løs og rynket hud på kinderne
[
Panderynker
[
Hænder
[
Hals og bryst