Anti Age Klinikken holder lukket grundet nye COVID-19 restriktioner og er lukket til og med d. 7 februar. Vi glæder os til at se dig igen.

MicroGold / MicroTox – Opstramning af huden

Stjernernes favoritbehandling!

En fantastisk Anti Age behandling med eller uden botulinum toxin A også kaldet botox, som forbedrer hudens kvalitet. Denne hudopstrammende behandling er så effektiv at man kan se en forskel allerede første gang du får behandlingen hos Anti Age Klinikken.

Hvad er MicroGold eller MicroTox?

Denne behandling kan laves med botox så hedder behandlingen MicroTox eller uden botox så hedder behandlingen MicroGold.

MicroGold / MicroTox består af en lille beholder, hvor toppen indeholder et nålehus med 20 små nåle. De supertynde nåle er lavet af titanium overtrukket med guld. Heraf navnet MicroGold.

Når nålene ”stemples” i huden, åbner kammeret hvor serummet med alle næringsstofferne, hyaluronsyre, aminosyrerne, og botox er. Produktet strømmer ned i de kanaler som nålene har lavet. Botox kan udelades af behandlingen (MicroGold).

MicroGold / MicroTox unikke kanalsystem leverer de tilpassede produkter på en næsten smertefri og skånsom måde, med minimal risiko for rødme.

Forskellen mellem traditionel Microneedling og Microchanneling med MicroGold / MicroTox er, at MicroGold /MicroTox´s nåle har kanaler som gør, at produktet løber ned i huden gennem nålen og frigives det rigtige sted.

Vi anbefaler en MicroGold / MicroTox behandlingsserie på 3 behandlinger med 3 til 4 ugers mellemrum for optimalt resultat. Herefter kan man nøjes med 2-3 MicroGold / MicroTox behandlinger om året, for at vedligeholde det opnåede resultat.

Meld dig ind i Club Anti Age og få specielle tilbud på behandlinger, samt bliv inviteret til særlige events!

” Vi lever i en tid hvor vi desværre bliver dømt på vores udseende hver eneste dag – det kan skyldes dit job, dit socialliv og at være på dating markedet samt de sociale medier hvor det kræves at man altid ser godt ud og derfor ender med at benytte diverse filter for at vise man har en smuk flawless hud. “

Få den hud, du altid har drømt om, som giver dig den ønsket hollywood glow som alle drømmer om

Det er en behandling, vi anbefaler, hvis man skal på den røde løber eller til eventet, hvor du lige har brug for den ekstra glød. Så ønsker du dig en glattere, finere og mere jævn hudstruktur. En hud der er vitaliseret, mere modstandsdygtig og regenererer sig selv. Så er denne behandling fantastisk.

Alt i alt vil du opleve at med MicroGold / MicroTox behandlingen bliver din hud mere ungdommelig og opfrisket. Serumblandingen tilpasses alt efter din hudtype og evt. udfordringer som din hud måtte have.

Efter behandlingen ligger du 15 minutter med en kølende maske som indeholder flere lækre vitaminer.

Hvad skal jeg være opmærksom på med behandlingen?

Inden behandlingen med MicroGold / MicroTox?

 1. Sol og solarium bør undgås mindst 24 timer, gerne 1 uge op til behandlingen, for at undgå risikoen for hyperpigmentering
 2. Behandlingsområdet skal være rent og fri for alle typer cremer og solblokker
 3. Behandlingsområdet må ikke have været behandlet med kemiske peeling 2 uger før behandlingen
 4. Undgå at bruge Retin-A (A vit.syre produkter) eller lignende i mindst 1 uge før behandling
 5. Ingen voks eller anden kemisk epilering 2 uger før behandlingen
 6. Man må ikke være gravid eller ammende, hvis der anvendes Botox i MicroGold / MicroTox (dette kan undlades)
 7. Områder med permanente eller kosmetiske tatoveringer bør ikke behandles med MicroGold / MicroTox
 8. Hvis man har herpes, uanset aktiv eller passiv på tidspunktet for behandlingen, så anbefales det, at man opstarter antiviral behandling
 9. Botox- blandingen kun overfladisk i huden (dermis) – det vil sige, at vi ikke injicerer i musklen, hvor vi normalt behandler med Botox. Du får derfor ikke den muskelafslappende effekt, som botox injektionerne normalt giver.

Efter behandlingen med MicroGold/MicroTox?

 1. Der kan opleves lidt rødme og svag hævelse af huden. Dette forsvinder normalt efter et par timer
 2. Ansigtet bør ikke vaskes/renses i de første 6 timer efter behandlingen. Brug derefter et mildt renseprodukt og rengør forsigtigt. Du kan vende tilbage til din normale hudpleje næste dag. Undgå dog stærkere ingredienser såsom syrer og retinol ca. 5-7 dage efter behandling
 3. Ingen solbadning i mindst 24 timer efter behandlingen. Brug altid SPF 30-50.
 4. Der må ikke bruges eksfolierende produkter i mindst 2 uger efter behandling
 5. Ingen motion, sauna eller dampbad på behandlingsdagen
 6. Der må ikke bruges makeup i mindst 6 timer efter behandling
 7. Vi anbefaler en MicroGold / MicroTox “vedligeholdelsesbehandling” 2-3 gange om året

Forundersøgelse og behandling i forhold til MicroGold / MicroTox behandlingen

Hvis du ønsker den udglattende effekt på de små rynker i huden, anbefaler vi, at der iblandes lidt Botox. Ønskes brug af botox i MicroTox behandlingen, så skal du ifølge Sundhedsstyrelsen til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores plastikkirurg Flemming Lauridsen.

Har du tidligere i forbindelse med botox behandling, været til konsultation hos Flemming Lauridsen, har du mulighed for at booke en behandlingstid direkte.

Book tid i dag

Book en tid til behandling eller gratis konsultation her

Se vores priser

Klik her for at se vores prisliste eller giv os et kald

Tilmeld Club Anti Age

Meld dig ind i Club Anti Age & få specielle tilbud