MicroGold / MicroTox – Opstramning af huden

Stjernernes favoritbehandling!

En fantastisk Anti Age behandling med eller uden botulinum toxin A, også kaldet botox, som forbedrer hudens kvalitet. Denne hudopstrammende behandling er så effektiv, at man kan se en forskel allerede første gang, du får behandlingen hos Anti Age Klinikken.

Hvad er MicroGold eller MicroTox?

Denne behandling kan laves med botox – så hedder behandlingen MicroTox – eller uden botox, så hedder behandlingen MicroGold.

MicroGold / MicroTox består af en lille beholder, hvor toppen indeholder et nålehus med 20 små nåle. De supertynde nåle er lavet af titanium overtrukket med guld. Heraf navnet MicroGold.

Når nålene ”stemples” i huden, åbner kammeret, hvor serummet med alle næringsstofferne, hyaluronsyre, aminosyrerne og eventuelt botox, er. Produktet strømmer ned i de kanaler, som nålene har lavet. Botox kan som nævnt udelades af behandlingen (MicroGold).

MicroGold / MicroToxs unikke kanalsystem leverer de tilpassede produkter på en næsten smertefri og skånsom måde med minimal risiko for rødme.

Forskellen mellem traditionel Microneedling og Microchanneling med MicroGold / MicroTox er, at MicroGold /MicroToxs nåle har kanaler, som gør, at produktet løber ned i huden gennem nålen og frigives det rigtige sted.

Vi anbefaler en MicroGold / MicroTox behandlingsserie på 3 behandlinger med 3 til 4 ugers mellemrum for optimalt resultat. Herefter kan man nøjes med 2-3 MicroGold / MicroTox behandlinger om året for at vedligeholde det opnåede resultat.

Meld dig ind i Club Anti Age og få specielle tilbud på behandlinger, samt bliv inviteret til særlige events!

” Vi lever i en tid, hvor vi desværre bliver dømt på vores udseende hver eneste dag – det kan være i dit job, dit socialliv eller på datingmarkedet og de sociale medier, hvor det forventes, at man altid ser godt ud, og derfor ofte ender med at benytte diverse filtre for at fremstå som om, man har en smuk og fejlfri hud. “

Få den hud, du altid har drømt om – den hollywood glow, alle drømmer om

Det er en behandling, vi anbefaler, hvis du skal på den røde løber eller til en begivenhed, hvor du lige har brug for lidt ekstra glød. Så ønsker du dig ofte en glattere, finere og mere jævn hudstruktur. En hud, der er vitaliseret, mere modstandsdygtig og regenererer sig selv. Til alt det er denne behandling fantastisk.

Med MicroGold / MicroTox behandlingen bliver din hud mere ungdommelig og tydeligt opfrisket. Serumblandingen tilpasses din hudtype og eventuelle udfordringer, din hud måtte have.

Efter behandlingen ligger du 15 minutter med en kølende maske,  som indeholder forskellige lækre vitaminer.

Hvad skal jeg være opmærksom på med behandlingen?

Inden behandlingen med MicroGold / MicroTox?

 1.  nedSol og solarium bør undgås mindst 24 timer før og gerne 1 uge op til behandlingen for at undgå risiko for hyperpigmentering
 2. Behandlingsområdet skal være rent og fri for alle typer cremer
 3. Behandlingsområdet må ikke have været behandlet med kemisk peeling 2 uger før behandlingen
 4. Undgå at bruge Retin-A (A vitaminsyre-produkter) eller lignende i mindst 1 uge før behandling
 5. Ingen voksning eller anden kemisk epilering 2 uger før behandlingen
 6. Man må ikke være gravid eller ammende, hvis der anvendes Botox i MicroGold / MicroTox (dette kan undlades)
 7. Områder med permanente eller kosmetiske tatoveringer bør ikke behandles med MicroGold / MicroTox
 8. Hvis man har herpes, uanset aktiv eller passiv på tidspunktet for behandlingen, så anbefales det, at man opstarter antiviral behandling
 9. Botox- blandingen når kun overfladisk ned i huden (dermis) – det vil sige, at vi ikke injicerer i musklen, hvor vi normalt behandler med Botox. Du får derfor ikke den muskelafslappende effekt, som botox injektionerne normalt giver.

Efter behandlingen med MicroGold/MicroTox?

 1. Der kan opleves lidt rødme og svag hævelse af huden. Dette forsvinder normalt efter et par timer
 2. Ansigtet bør ikke vaskes/renses i de første 6 timer efter behandlingen. Brug derefter et mildt renseprodukt og rengør forsigtigt. Du kan vende tilbage til din normale hudpleje næste dag. Undgå dog stærkere ingredienser såsom syrer og retinol ca. 5-7 dage efter behandling
 3. Ingen solbadning i mindst 24 timer efter behandlingen. Brug altid SPF 30-50.
 4. Der må ikke bruges eksfolierende produkter i mindst 2 uger efter behandling
 5. Ingen motion, sauna eller dampbad på behandlingsdagen
 6. Der må ikke bruges makeup i mindst 6 timer efter behandling
 7. Vi anbefaler en MicroGold / MicroTox “vedligeholdelsesbehandling” 2-3 gange om året

Priser på behandling med MicroGold/MicroTox

Priser på behandling med MicroGold/ Microtox

MicroGold behandling af 1 område 1.250 kr.
MicroGold behandling af 2 områder 1.500 kr.
MicroGold behandling af 3 områder 1.750 kr.
MicroTox behandling med Botox af 1 område 1.600 kr.
MicroTox behandling med Botox af 2 områder 2.000 kr.
MicroTox behandling med Botox af 3 områder 2.400 kr.

Forundersøgelse og behandling i forhold til MicroGold / MicroTox behandlingen

Hvis du ønsker den udglattende effekt på de små rynker i huden, anbefaler vi, at der iblandes lidt Botox. Ønskes brug af botox i MicroTox behandlingen, skal du ifølge Sundhedsstyrelsen til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores plastikkirurg Flemming Lauridsen.

Har du tidligere i forbindelse med botox behandling været til konsultation hos Flemming Lauridsen, har du mulighed for at booke en behandlingstid direkte.

Book tid i dag

Book en tid til behandling eller gratis konsultation her

Se vores priser

Klik her for at se vores prisliste eller giv os et kald

Tilmeld Club Anti Age

Meld dig ind i Club Anti Age & få specielle tilbud