Kleresca – Kollagen boost

Kollagenforøgelse på ca. 700%

Lider du også af træt hud, som har mistet sin glød i en travl hverdag?

Så er en Kleresca hudforbedrende den rette behandling for dig. Mange oplever med tiden, at huden bliver mere mat, grå og livløs. Det skyldes, at dine hudceller ikke regenererer sig nær så ofte som tidligere.

Du har sikkert hørt spørgsmålene før: “Er du træt, eller har du ikke sovet nok?”. Du gør det sikkert tit; bruger ekstra tid foran spejlet med din yndlings foundation for at få en hud, der har glød og udstråling. Tænk, hvis man kunne få en hud, der ikke længere krævede så meget tid og så mange penge.

Hvilke områder kan behandles? Kleresca® Skin Rejuvenation har vist en god effekt, når den bruges til ansigtsbehandling. Den kan også med fordel annvendes på hals, décolleté og hænder.

Behandlingstid

9 min. pr. behandling

Resultat

Forbedringen sker løbende under behandlingerne

Restitution

Ingen restitution

Holdbarhed

3 til 6 mdr.

Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øger produktionen af kollagen med ca. 700%.

Kleresca® Skin Rejuvenation – Hudforyngelse i et nyt lys

Kleresca® Skin Rejuvenation er en behagelig hudforyngende behandling, der er udviklet til at stimulere din huds egne biologiske processer. Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og bygger på en unik lysteknologi, der er inspireret af naturens fotosyntese, hvor planter bruger solens lys til at danne sukker og ilt. Teknologien – også kaldet photobiomodulation (PBM) -forbedrer hudens tekstur.

Fordelene ved Kleresca® Skin Rejuvenation

I alt giver disse forandringer en samlet bedring af hudens kvalitet og struktur. Forbedringer, som patienterne selv beskriver som en hud med en friskere og flottere udstråling. Desuden er det blevet påvist, at forbedringerne af huden fortsætter, selv efter endt behandling.
Behandlingen forbedrer hudkvaliteten, da den:

  • Fremmer kollagenproduktionen
  • Reducerer porestørrelsen
  • Fjerner fine linjer
  • Reducerer ardannelse

Stimulerer hudens egen regenerering på celleniveau

Det fluorescerende lys trænger ned i hudens dybere lag og stimulerer de naturlige helings- og regenereringsprocesser, hvilket bl.a. øger kollagenproduktionen.

God sikkerhedsprofil

Kleresca® Skin Rejuavenation har en god sikkerhedsprofil med kort eller ingen restitutionstid. Bivirkningerne, der ses hos nogle patienter, er forbigående og kan omfatte rødme, hævelse og hyperpigmentering (fx tydeligere fregner).

Hvis der overhovedet forekommer bivirkninger, så påvirker de patienter forskelligt. Vi anbefaler altid, at du taler med din ansvarlige læge, før du begynder på en behandling.

Inspireret af fotosyntesen

Det nyskabende ved Kleresca® Skin Rejuvenation-teknologien ligger i dens evne til at generere fluorescerende lys, der stimulerer huden til at danne mere kollagen.