HIFU D.O.T Lift Multiline 2.0

Facelift uden kirurgi

Hvilke HIFU-behandlinger tilbydes:

HIFU Facelift: I hudens dybeste lag (4,5 mm + 3 mm) skabes der en sammentrækning og en opstramning af underhuden. De første resultater på fylde og løft viser sig efter 1-2 måneder. Det endelige behandlingsresultat afhænger af hudens kvalitet og tilstand og ses efter cirka 6 måneder. Ofte vil man have brug for en årlig HIFU Facelift for at vedligeholde resultatet. (Kan med fordel suppleres af en Kollagenbooster eller Skinbooster).

HIFU Kollagenbooster: Denne behandling arbejder både i dybden (3 mm) og i overfladen (Skinbooster 1,5 mm) af huden. Der sættes gang i hudens kollagenproduktion og udstrålingen boostes med øjeblikkelig effekt. Resultatet på øget fylde og spændstighed ses efter 1-2 måneder. (Kan foretages hver tredje måned).

HIFU Skinbooster: Behandlingen arbejder på fine linjer og rynker i overfladen (1,5 mm), forfiner og ensarter hudstrukturen og forbedrer udstrålingen med øjeblikkelig virkning. (Kan foretages en gang om måneden)

Ekstra information: Ofte kombineres alle 3 behandlinger. Der skal gå 6-8 måneder mellem de dyberegående behandlinger og ca. 4-6 uger med de overfladiske behandlinger.

Fordele ved HIFU-behandling:

Naturlige resultater – sikkert og effektivt
Foryngende og opstrammende effekt på kinder, kæber og hals
Giver et fint naturligt løft
Forbedrer rynker og slap hud
Langvarig effekt
Reducerer ældningstegn og booster udstrålingen
Egnet til alle hudtyper på alle tider af året
Klinisk dokumenteret

Huden ser fin ud efter behandlingen

Behandlingsområder: Pandelinjer, øjenomgivelser (poser under øjne), kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje, akne-ar og fine rynker i huden

Behandlingstid

Variere mellem 30-90 minutter

Resultat

Foryngende og opstrammende effekt

Holdbarhed

Op til 1 år

Kosmetisk ultralydsbehandling der opstrammer og forynger hudens mange lag

HIFU D.O.T LIFT MULTILINE 2.0 akan kombineres med botox og filler – har du fået lagt filler dybt i huden bør man vente 3-4 mdr. før behandling og være beredt på at filler vil blive opløst/nedbrudt hurtigere. Brug gerne gode cremer i efter forløbet og suppler med kemisk peel for at optimere synergieffekten.

Hvad er HIFU D.O.T lift Multiline 2.0?

Det er et højintens ultralydsystem, der er mere præcis, og endnu mere nuanceret end dens forgænger. Multiline betyder at maskinen kan indstilles til at afsætte minimum 5 tætte og præcise linjer (ultralydspunkter) i samme område. Energien omdannes til varme og resulterer i en termo-mekanisk effekt, der øger blodcirkulationen og booster elastin- og kollagenproduktion.

HIFU D.O.T lift Multiline avancerede system tager automatisk hensyn til køn, alder, hydrering, intensitet samt hudtykkelse. Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden, og arbejder dybere end alle andre ikke-kirurgiske behandlinger, uden at beskadige overhuden. Tidligere har det kun været muligt at trænge så langt ned i huden ved hjælp af kirurgi, men med HIFU teknologien slipper du for narkose, kirurgi, sygemelding og infektionsrisiko.

Behandlinger HIFU facelift:

Ansigt & Hals 60 min.
Ansigt 45 min.
Hals 30 min.
HIFU Kollagenbooster 45 min.
HIFU Skinbooster 30 min.

Hvad koster HIFU behandling?

Krop og hals 5.800 kr.
Kæbelinje og hals 3.000 kr.
Krop: For hvert område.
F.eks. overarme, lægge eller inderlår
5.000 kr.

Gør kosmetisk ultralyd ondt?

De fleste oplever ultralydsbehandlingen HIFU D.O.T LIFT MULTILINE som smertefri, men man kan opleve en følelse af lette stik og kortvarig smerte, når der behandles på knogleområder og området tæt på tænderne. Ubehaget forsvinder hurtigt. Ved lav smertetærskel, anbefaler vi, at du kan tage 500 mg Paracetamol en time inden behandlingen.

Gratis konsultation før behandlingen med HIFU

Det er lovpligtigt at du skal til en konsultation inden behandlingen, hvor vi gennemgår forløbet sammen og afstemmer.
Konsultationen er gratis og helt uforpligtende.