Profhilo-behandling

Nyt innovativt produkt Profhilo

Oplever du, at huden i ansigtet, på halsen eller på brystet er blevet mere slap, kreppet eller ligefrem løs, så kan det nye innovative produkt Profhilo være løsningen. Profhilo kan anvendes mange andre steder på kroppen, f.eks. på de berygtede mormorarme, hænderne eller omkring knæene.

Hvad er årsagen til den løse og kreppede hud?

” Med alderen mister huden elastin, hyaluronsyre, fedtvæv og generelt elasticitet, fordi vi ikke danner den samme mængde kollagenfibre, som da vi var yngre. Resultatet er en aldrende og løs hud. “

Meld dig ind i Club Anti Age og få specielle tilbud på behandlinger, samt bliv inviteret til særlige events!

Profhilo – prisvindende behandling

Profhilo er en såkaldt BIO-STIMULATOR. Profhilo består af en unik stabiliseret hyaluronsyre, som har den særlige evne, at den kan flytte sig rundt i huden/vævet. Profhilo har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Når hyaluronsyre- gelen injiceres, begynder gelen straks at fordele og brede sig ud i vævet, hvilket skaber en nivellerende effekt på de ujævne områder i huden.

Profhilo kickstarter din egen hud til at producere 4 forskellige typer kollagen og elastin. Huden bliver opstrammet og løftet, og dette udglatter den løse hud og rynker. Hudkvaliteten og fugtigheden i huden øges dertil, hvilket giver huden et mere ungdommeligt udseende.

Man kan sige, at Profhilo naturligt regenererer og booster din hud.

Hvordan foregår Profhilo-behandlingen?

Hyaluronsyre-gelen injiceres med en særlig punktteknik. Antallet af injektioner afhænger af behandlingsområdet. Da produktet har den helt særlige evne til at vandre rundt, er det ikke kun huden omkring injektionsstedet, der bliver forynget, men hele huden i det behandlede område. Få uger efter første injektion vil hudkvaliteten og elasticitet være betydeligt forbedret.

Vi anbefaler, at man får 2-3 behandlinger (efter behov) med fire ugers mellemrum for at få et optimalt resultat. Herefter kan man komme og få vedligeholdelsesbehandlinger med 6 måneders interval.

Efter behandlingen:
Efter behandlingen kan du måske mærke og se de små indstikssteder. Det forsvinder i løbet af dagen. Der kan opstå forbigående blå mærker ved indstiksstederne, som forsvinder i løbet af nogle dage.

Konsultation før behandlingen med Profhilo

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler, skal du til en konsultation inden din første Profhilo behandling. Ved konsultationen informeres du skriftligt og mundtligt om behandlingen.

Konsultationen er gratis og helt uforpligtende.

Book tid i dag

Book en tid til behandling eller gratis konsultation her

Se vores priser

Klik her for at se vores prisliste eller giv os et kald

Tilmeld Club Anti Age

Meld dig ind i Club Anti Age & få specielle tilbud