Om Anti Age Klinikken

Skræddersyet behandlingsforløb

Anti Age Klinikkens vision er at bevare fokus på specifikke behandlingsområder, hvor vi har ekspertisen, og hvor vi mener, vi kan tilbyde dig det flotteste behandlingsresultat. Vi udvælger de mest innovative produkter for at kunne skabe de behandlinger og løsninger, der passer til dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til en gratis konsultation, hvor vi sætter god tid af til at gennemgå dine behandlingsønsker. Vi vejleder dig i forhold til de muligheder, vi ser, og sammen finder vi de løsninger, der passer lige præcis dig. Vores mål er, at du som kunde i vores klinik føler dig tryg og er så tilfreds med vores behandlinger og resultater, at vi ser dig igen. Det  er det, der gør os glade og stolte.

Din sikkerhed er også vigtig for os

Anti Age Klinikken er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS). Vi opbevarer naturligvis dine journaloplysninger ift. reglerne fra Sundhedsstyrelsen, Datatilsynet og EU-persondataforordningen.

Komplikationer ses meget sjælden, men skulle der opstå en komplikation, så har du altid mulighed for at kontakte os på akuttelefonen og eventuelt hurtigt blive tilset.