Anti Age Klinikken holder lukket grundet nye COVID-19 restriktioner og er lukket til og med d. 7 februar. Vi glæder os til at se dig igen.

Om Anti Age Klinikken

Skræddersyet behandlingsforløb

Anti Age Klinikkens vision er, at bevare fokus på specifikke behandlingsområder, hvor vi har ekspertisen, og hvor vi mener, vi kan tilbyde dig det flotteste behandlingsresultat. Vi udvælger de mest innovative produkter for at kunne skabe de behandlinger og løsninger, der passer til dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til en gratis konsultation, hvor vi sætter god tid af, til at gennemgå dine behandlingsønsker. Vi vejleder dig i forhold til de muligheder vi ser og sammen finder vi de løsninger, der passer dig. Vores mål er, at du som kunde i vores klinik, føler dig tryg og er tilfreds med vores behandlinger og resultater, så vi ser dig igen. Det gør os glade og stolte.

Din sikkerhed er også vigtig for os

Anti Age Klinikken er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS). Vi opbevarer naturligvis dine journaloplysninger ift. reglerne fra Sundhedsstyrelsen, Datatilsynet og EU-persondataforordningen.

Komplikationer ses meget sjælden, men skulle der opstå en komplikation, så har du altid mulighed for, at kontakte os på akuttelefonen samt blive tilset af os.