Om Anti Age Klinikken

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Få et skræddersyet forløb hos Anti Age Klinikken i Hørsholm

Anti Age Klinikkens vision er at bevare fokus på specifikke behandlingsområder, hvor vi har ekspertisen, og hvor vi mener, vi kan tilbyde dig det flotteste behandlingsresultat. Vi udvælger de mest innovative produkter for at kunne skabe de behandlinger og løsninger, der passer til dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til en gratis konsultation, hvor vi sætter god tid af til at gennemgå dine behandlingsønsker. Vi vejleder dig i forhold til de muligheder, vi ser, og sammen finder vi de løsninger, der passer lige præcis dig.

Vores mål er, at du som kunde i vores klinik føler dig tryg og er så tilfreds med vores behandlinger og resultater, at vi ser dig igen. Det er det, der gør os glade og stolte.

Vi sætter en ære i at lytte og samarbejde med dig og dine ønsker

Mød teamet

Du vil altid være i trygge hænder hos os

N

Godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

N
Alle behandlere er certificeret
N
Vi lever op til alle lovkrav
Susanne Mariegaard

Susanne Mariegaard

Klinikejer & kosmetisk sygeplejerske

Flemming Lauridsen

Flemming Lauridsen

Speciallæge i plastikkirurgi

Tryghed er en tillidssag

Din sikkerhed er vigtig for os

Anti Age Klinikken er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS). Vi opbevarer naturligvis dine journaloplysninger ift. reglerne fra Sundhedsstyrelsen, Datatilsynet og EU-persondataforordningen.

Komplikationer ses meget sjælden, men skulle der opstå en komplikation, så har du altid mulighed for at kontakte os på akuttelefonen og eventuelt hurtigt blive tilset.

Vi sætter fokus på kvalitet og sikkerhed og går ikke på kompromis med faglighed

Club Anti Age

Tilmeld dig gratis og bliv medlem af Club Anti Age

Bliv gratis medlem ved at tilmeld dig vores nyhedsbrev.Med dit medlemskab hos Anti Age Klinikken får først besked om vores særlige tilbud og kampagner på behandlinger hos os! Du vil også blive inviteret til særlige begivenheder, events og arrangementer med fokus på de nyeste metoder og behandlinger hos Anti Age Klinikken samt andre spændende foredrag. Ved Club Anti Age får du også 10% rabat hos Bubbles Bar i København på champagne og cocktails.