Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv gratis medlem af Club Anti Age i dag

Med dit medlemskab hos Anti Age Klinikken får du 10% rabat fra på dine filler og botox behandling og du vil løbende få speciel tilbud på behandlinger, samt blive inviteret til særlige begivenheder, events og arrangementer med fokus på de nyeste metoder og behandlinger hos Anti Age Klinikken.

)

Club Anti Age

Hos Anti Age Klinikken er det vigtigt du føler dig godt behandlet og får den bedste og mest sikre behandling med æstetikken i fokus. Lige nu er behandlingen “10 år yngre på 10 uger” ret populær og du kan derfor bruge dine optjente point på den behandling.

Du kan følge med på Anti Age Klinikken’s blog og se de smukke forvandlinger før/efter lige her. De kan også bruges til at købe andre produkter, som har et særligt samarbejde med Anti Age klinikken.

Optjen særlige point

Som medlem optjener du særlige points hos Anti Age Klinikken med dit Club Anti Age medlemskab, som gør når du har fået 10 behandlinger, får du 1.000 kr. som gave til din kommende behandling, samt giver vi ekstra rabatter på særligt udvalgte produkter / behandlinger på bestemte tider af året, hvor din hud har særligt brug for det.

Få en ven eller veninde med på samme behandling

Du kan altid vælge ikke at bruge dine points og så optjener du selvfølgelig flere med tiden. Når du er kommet op på max 2.500 kr i points får du mulighed for at få din ven eller veninde med på samme behandling. Dvs du så får sammenlagt 5.000 kr i behandlinger.

“Botox & Bubbles”

Vi har en særlig aftale med Bubbles Bar i København, som gør du får rabat hos dem efter en endt behandling hos os med din Botox. Du skal dog bare huske at medbringe dit Club Anti Age kort og så får du 10% rabat til cocktails og champagne.