Anti Age Klinikken holder lukket grundet nye COVID-19 restriktioner og er lukket til og med d. 7 februar. Vi glæder os til at se dig igen.

Fillerbehandling

Sans for et æstetisk smukt udseende

Vores berømte fillerbehandling hos Anti Age Klinikken anvendes til rynker og skulptering af ansigtet f.eks bekymringsrynken, læber, hage og et kindbensløft.
Går du og overvejer at få lavet en lipfiller behandling eller bare få læberne lidt mere markeret og synlige? Men du er bange for at ligne en som har fået ¨too much work done¨ så har du valgt den helt rette klinik, som kun lægger vægt på at skabe naturlige æstetiske resultater, der er med til at tilføre forbedringer til dit eget smukke ydre. Nogle gange har man brug for mere fylde i f.eks. læberne da de er blevet mindre synlige.

Linjerne omkring læberne syntes bare kraftigere end før og har måske mistet sin volumen som desværre sker med tiden., så er fillerbehandling hos Anti Age Klinikken den mest oplagte form for fillerbehandling at vælge.

Få et naturligt smukt resultatet med fillerbehandling

Med en fillerbehandling hos Anti Age Klinikken vælger vi at fokusere på bestemte områder i ansigtet som mangler volumen og er derfor med til at genskabe det du har mistet og endda forbedre dit udseende, da vi ønsker at give dig et friskt og mere naturligt look.

Vi har for øje hos Anti Age klinikken at arbejde ud fra “less is more” princippet som gør vi arbejder for et naturligt smukt resultat som du kan være stolt af.

Du kan nu få 10% rabat på din fillerbehandling!
Meld dig ind i Club Anti Age.

Har dit ansigt tabt volumen med tiden og dine kinder sunket mere og mere sammen?

Manglende volumen aftager med tiden, så er det måske på tide at få vores eftertragtet fillerbehandling som er ret populært i Hollywood. Du får generelt bare mere volumen i ansigtet igen og vi hjælper dig med at få dit ungdommelige udseende tilbage.

Du får fremhævet dine allerede fine træk og elasticiteten samt din huds fugtighed vil fremstå mere synlig og tiltrækkende. Ikke permanente fillers består af hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks – der i forvejen findes i hud og bindevæv. Hyaluronsyre binder vand og er derfor med til at regulere hudens fugtbalance og transporter næringsstoffer.

Typiske fillerbehandlingsområder:

5
Glabella – bekymringsrynken
5
Læber
5
Kindben/kinder
5
Hage
5
Hængende mundvige
5
Kæbelinje
5
Næseryg
5
Øreflipper
5
Nasolabialfold – folden fra næsefløjen mod mundvigen

Efter fillerbehandling

Du kan gå på arbejde kan straks efter behandling. Det tilrådes ikke at røre ved det behandlede område de første par timer. Make-up kan anvendes efter et par timer. Derudover bør du ikke udsætte det behandlede område for kraftig varme eller kulde i op til 3 uger.
Husk at book tid til en gratis forundersøgelse forud for behandlingen, hvis det er første gang du besøger os.

Bivirkninger

Efter behandlingen kan der forekomme rødme, hævelse, ømhed, fasthed og blå mærker, som vil forsvinde i løbet af en uge.

Risiko for komplikationer

For at undgå blødning/ blå mærker, er det en god ide ikke at tage fiskeolie, e- vitaminer eller andre blodfortyndende produkter op til behandlingen.

Meget sjældent kan der opstå infektion, der kræver behandling med antibiotika fordi bakterier bliver ført ind under huden ved injektionen, samt vaskulære komplikationer. Allergiske reaktioner, opblussen af akne og misfarvninger af huden er sjældne risici.

I tilfælde af bivirkninger skal du kontakte os på telefon: 61 68 97 89 så hurtigt som muligt, for at få den korrekte behandling.

Book tid i dag

Book en tid til behandling eller gratis konsultation her

Se vores priser

Klik her for at se vores prisliste eller giv os et kald

Tilmeld Club Anti Age

Meld dig ind i Club Anti Age & få specielle tilbud