Fillerbehandling

Sans for et æstetisk smukt udseende

Fillerbehandling af rynker og skulptering af ansigtet

Når du får en fillerbehandling hos Anti Age Klinikken, fokuserer vi på bestemte områder i ansigtet, som mangler volumen, og søger at genskabe det, du har mistet – og måske endda gøre dig smukkere end nogensinde før med et friskt og naturligt look. Hos Anti Age klinikken arbejder vi ud fra et “less is more”-princip, som altid sikrer et harmonisk resultat, du kan være stolt af.

Husk du kan book tid til en gratis forundersøgelse/konsultation, hvor vi vil besvare din eventuelle spørgsmål du skulle have.

Behandlingstid

Mellem 20–60 min.

Resultat

Med det samme (endelige resultat efter 5 uger)

Restitution

Ingen restitution

Holdbarhed

7 mdr. op til 1½ år

Har dit ansigt tabt volumen med tiden eller er dine kinder f.eks. sunket mere sammen?

Med tiden mister hele ansigtet volumen, og man kan let komme til at se træt og indfalden ud.  En løsning kunne være en fillerbehandling, som er populær i for eksempel Hollywood af gode grunde. Med filler placeret forskellige strategiske steder i ansigtet, kan vi hjælpe dig med at se mere frisk ud og dermed også yngre ud.

Vi fremhæver dine mest fordelagtige træk, og din huds elasticitet og fugtighed vil fremstå tydeligt forbedret. Ikke-permanente fillers består af hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks, der i forvejen findes i hud og bindevæv. Hyaluronsyre binder vand og er derfor med til at regulere hudens fugtbalance og transportere næringsstoffer.

Typiske fillerbehandlingsområder:

[

Glabella – bekymringsrynken

[

Læber

[

Kindben/kinder

[

Hage

[

Hængende mundvige

[

Kæbelinje

[

Næseryg

[

Øreflipper

[
Folden fra næsefløjen mod mundvigen
Nasolabialfold

Vores berømte fillerbehandling anvendes til rynker og skulptering af ansigtet, f.eks. bekymringsrynken, læber, hage og kindben.

Få et naturligt smukt resultatet med fillerbehandling

Går du og overvejer at få lavet en lipfiller-behandling eller måske bare få læberne markeret lidt, så læbestiften sidder bedre? Men er du bange for at ligne en, som har fået “too much work done”?

Så har du valgt den helt rette klinik, som lægger stor vægt på at skabe naturlige æstetiske resultater, der er med til at skabe forbedringer af dit eget smukke ydre. Måske er det ikke læberne, men linjerne omkring munden eller kinderne, der trænger til et løft? Med tiden taber vores ansigt volumen, og hvis du er ked af det, er en fillerbehandling hos Anti Age Klinikken det helt rigtige valg.

Efter fillerbehandling

Du kan gå på arbejde straks efter behandlingen. Det tilrådes ikke at røre ved det behandlede område de første par timer. Makeup kan anvendes efter et par timer. Derudover bør du ikke udsætte det behandlede område for kraftig varme eller kulde i op til 3 uger.

Husk at book tid til en gratis forundersøgelse forud for behandlingen, hvis det er første gang du besøger os.

Bivirkninger

Efter behandlingen kan der forekomme rødme, hævelse, ømhed, fasthed og blå mærker, som vil forsvinde i løbet af en uge.

Risiko for komplikationer

For at undgå blødning/ blå mærker er det en god idé ikke at tage fiskeolie, e- vitaminer eller andre blodfortyndende produkter op til behandlingen.

Meget sjældent kan der opstå infektion, der kræver behandling med antibiotika, fordi bakterier bliver ført ind under huden ved injektionen. Allergiske reaktioner, opblussen af akne og misfarvninger af huden er sjældne risici.

I tilfælde af bivirkninger skal du kontakte os på telefon: 61 68 97 89 så hurtigt som muligt for at få den korrekte behandling.

Priser på fillerbehandling

Priser på filler i kinder, læber og pande

Nedadgående mundvige fra 2.500 kr.
Læbeforstørrelse fra 2.500 kr.
Fuger fra næse mod mund fra 2.500 kr.
Kindbensløft fra 2.500 kr.
Bekymringsrynken fra 2.500 kr.
Opløsning af filler fra anden klinik 2.000 kr.

Filler priser :

Filler 0,6 ml
2.500 kr.
Filler 1 ml
3.000-3.200 kr.
Mini ansigtsløft med filler og botox
15.000 kr.